Lví brána 2024

07.08.2024

Léčivá transmise pro tuto Lví bránu nás vede do přijetí vlastní síly a moci. 

Abychom mohli být autentičtí, přirození, svobodní, nelze odmítat ty aspekty Sebe sama, které nám nepřipadají dost nějaké. Naopak. Jsou naší součástí, jsou součástí toho, co také znamená být člověk. Není to o odmítání, je důležité tyto aspekty přijmout, pochopit v tom Sebe a jiné. Pak teprve si můžu vybírat na jakých frekvencích je budu používat. To je zodpovědné, to je pravdivé, to je svobodné. Nelze mít pevné základy a dělat, že tam není sklep. Pak žiju v obrovské iluzi, kterou předkládám světu i Sobě. Nemůžeme žít vyšší aspekty Sebe sama, nemůžeme fungovat na vyšších frekvencích, když nám ty nízké stále o něco brnkají (ať už u nás samých nebo spíše u jiných) či je dokonce plně odmítáme (a někdy o tom ani nevíme). 

Transmise přenastavuje strachy, potřebu kontroly, nedůvěru, odmítání svých částí a celou řadu dalších programů, které nás limitují, omezují, zkreslují naši intuici, brání nám v sebevyjádření a schopnosti vnímat pravdu a umět ji vyjadřovat.

Spojuje nás s naší božskou podstatou, stahuje klíče, kódy, esence, na které jsme aktuálně připraveni.

Vede do přijetí svobody v tom, co to znamená být člověkem a svobodným kosmickým obyvatelem Země. K tomu je třeba přijmout i značnou dávku zodpovědnosti.

Transmise přišla pro Lví bránu 2024. Lze ji však používat opakovaně (pro hlubší práci) či v jiných obdobích našich životů, kdy jsou tato témata aktuální.

Transmise je nastavena tak, že funguje jen pro ty, kteří ji ocenili formou její koupě.

(Léčivá transmise není vizualizační meditace. Je přenosem energií, které mění, přenastavují, transformují, uzdravují v celém bio poli a jeho jednotlivých částech přesně tam, kde je třeba. Při jejím opakování můžete mít jiné pocity neb půjde vždy tam, na co jste připraveni.)


Délka transmise: 50 minut

Cena transmise: 936,- Kč


Objednávka: zašlete mi svůj email pro zaslání zvukové nahrávky a platebních údajů. Děkuji