Blog

Mnoho lidí je stále ještě lapeno v programu, který je přesvědčil, že ze dvou všeobecně předkládaných názorů, si musí jeden vybrat. Někteří pak o správnosti svého postoje přesvědčují ostatní, kteří ho nesdílejí, někdy až velmi bojovným či dehonestujícím projevem. Vzniká smyčka, ze které odchází energie nelásky, netolerance, nebenevolence, nepřijetí,...

Lidstvo nese ve své DNA strach z událostí, jakou je třeba zatmění slunce. Jednak archetypálně, jednak jako strach ze změn, které s sebou přirozeně nesou.

Regresní terapie, vhledy do Akášických záznamů a podobné metody otevírají sféry, se kterými je třeba umět pracovat. Jinak mohou na osobní a kolektivní úrovni neprospět a neprospívat.

Kouzlo bezmoci

22.03.2024

Bezmoc je stav, který nás dovede k tomu, že jakákoliv kontrola je k ničemu, prostě nefunguje. Či jen vyvolává další situace, o kterých se domníváme, že nad nimi můžeme a máme mít nějakou moc.

Rezistence

09.03.2024

Aktuálně se uvolňují a léčí velmi hluboké aspekty, a to jak na osobní, tak na kolektivní úrovni. Což je svým způsobem totéž a jedno bez druhého není. Záleží z jaké výšky jsme schopni se na to dívat.

Ochrana

07.03.2024

Ve svých energetických polích můžeme hostit nejrůznější entity, husté energie. Mohou tam být dlouhodobě, můžeme je přitáhnout v nákupním centru či jiných místech. Proč se k nám vrátí i po tzv. vyčištění?

Někdy to vypadá, že bychom si mohli stále něco řešit, čistit. Takový nekonečný příběh. Někoho žene touha být lepší a lepší verzí sama Sebe. Někdo chce žít hezčí vztahy, být zdravý, vyrovnaný. A někoho už otravují všudevyskakující rozvojové semináře, které nám někde na pozadí vlastně říkají, že nejsme dost nějací, že jistě máme ještě něco někde...